Het dak van morgen in 30 minuten

Bouwunie 'on the road' voor de vijfde gevel

Datum: 
13/09/2019

Bouwunie organiseert ‘het dak van morgen’, een roadshow die de uitdagingen van de bouw telkens in 30 minuten in kaart brengt.

Het dak en de dakconstructie zijn één van de belangrijkste elementen in een gebouw, ze beschermen namelijk de rest van de bouw, steekt Bouwunie van wal: ‘Ze worden wel eens de vijfde gevel genoemd.’

Bouwtechnisch zijn er volgens Bouwunie veel zaken waar je rekening moet mee houden bij het plaatsen of renoveren van een dak. Zo zijn er veel verschillen tussen hellende en platte daken, het renoveren ervan of het plaatsen van een nieuw dak. Er zijn ook veel verschillende weersomstandigheden waaraan het moet weerstaan, er is de stabiliteit, het thermisch comfort, het afvoeren van water, enzovoorts.

Bouwunie zoomt op drie locaties in op 9 thema’s in telkens in 30 minuten. Dakdekkers, algemene aannemers, bouwbedrijven, architecten en studiebureaus kunnen kiezen uit de thema’s die hen interesseren en op die manier het maximale uit hun kostbare tijd halen. In één beweging kun je bij een hapje en een drankje kennis maken met de leveranciers en fabrikanten, die hun nieuwigheden ter plaatse voorstellen.

Waar en wanneer?
Dinsdag 24 september bij Renson te Waregem, Maalbeekstraat 10, 8790 Waregem - vanaf 17u
Donderdag 26 september in Technopolis te Mechelen, Technologielaan 1, 2800 Mechelen - vanaf 17u
Donderdag 3 oktober in Thor Central te Genk, André Dumontlaan 67, 3600 Genk - vanaf 17u

Kostprijs?
De avonden zijn gratis maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Surf daartoe naar de website van ‘dak van morgen’.

 

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Het dak van morgen in 30 minuten | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.