NIEUWS / ACTUALITEIT

Merken

BOUWMATERIALEN VOOR DAK EN GEVEL

Cedral is een toonaangevende producent van toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor dak en gevel. Met Cedral kies je voor bewezen betrouwbaarheid.

Esthetische zonnepanelen

Pixasolar revolutioneert met esthetische zonnepanelen. Pixawall is een esthetische gevelbekleding die tegelijk dienst doet als zonnepaneel.

Hello Daylight

‘Licht uit de hemel’, dat is de core business van het Belgische Skylux en tevens diens missie: natuurlijk daglicht voor platte en hellende daken.

Unieke keramische pannen

BorjaJET keramische pannen toveren je woning om tot een uniek en exclusief geheel. Het personaliseren van de buitenschil kent geen beperkingen meer.

Waterafvoersystemen

Sita is Duitse marktleider in oplossingen voor hemelwater afvoer op platte daken voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. 

Gevelstenen en steenstrips

Onder de noemer Terca, een van de bekende merknamen van de Wienerberger groep, bundelt de lokale producent diens gevel-oplossingen.

Kleipannen, technische hulpstukken en onderdakfolies

Koramic, een van de bekende merken van Wienerberger, is de overkoepelende merknaam voor diens kleidakpannen.

Gevelstenen en natuursteen

Met Olivier Bricks geeft u uw huis een blijvende meerwaarde en identiteit. Olivier Bricks beschikt over eigen gepatenteerde productiefaciliteiten voor gevel-stenen.

Creating healthy spaces

Natuurlijk daglicht in huis is essentieel maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk. Met de zonwering van RENSON laat u de zon binnen wanneer gewenst.

Pages