Pixasolar

Esthetische zonnepanelen

Pixasolar revolutioneert met esthetische zonnepanelen: Pixawall is een esthetische gevelbekleding die tegelijk dienst doet als zonnepaneel. Het innovatief gamma zonnepanelen is ideaal voor wie op zoek is naar een manier om zonnepanelen te integreren in een project met behoud van de esthetiek en/of architectuur.

Dankzij een unieke inkjetprinttechniek is de fabrikant in staat om zonnepanelen eender welke look mee te geven. Het Pixasolar gamma is uitgebreid. Je hebt de keuze uit diverse kleuren of texturen zoals natuursteen, hout, marmer, enz. Op zoek naar iets unieks? Dan heb je de mogelijkheid om de panelen volledig naar eigen ontwerp te laten uitwerken.

Wie zou twijfelen aan de kwaliteit en de betaalbaarheid van Pixasolar is eraan voor de moeite. De fabrikant maakt gebruik van uiterst kwalitatieve, duurzame non-perc monokristallijne zonnecellen met een hoog rendement. De zonnecellen worden ingenieus verwerkt en optimaal geconnecteerd om in alle omstandigheden maximale opbrengst te realiseren. De Pixasolar zonnecellen zijn aan boven- en onderzijde ingesloten in een pakket van gelaagd, thermisch verzegeld PVB-veiligheidsglas.

Uniek aan Pixasolar is dat er tussen de glaslagen bijkomend een keramische inkjet printlaag is aangebracht die het zonnepaneel zijn unieke uitstraling geeft. Het glaspakket zorgt ervoor dat de zonnecellen alsook de prints gevrijwaard blijven van gure weersinvloeden. Daarnaast zorgt het voor veiligheid, stabiliteit en verbeterde akoestiek.

In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden, zijn PIXAWALL zonnepanelen niet duur. Wanneer men de afwerking van een gevel met een aparte zonne-installatie rekent dan komt men vaak duurder uit.

Meer weten? www.gevel-zonnepanelen.be

Trefwoorden: 
zonnepanelen
solar
bipv
gevelbekleding
gevelmaterialen
groene energie
zonne-energie

VAKMANNEN EN VERDELERS

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Gerelateerde producten

Gerelateerde Nieuwsberichten