Hernieuwbare energie strak toegepast

Wevolt X-Tile zonnepanelen van Wienerberger

Datum: 
16/04/2024

Zonne-energie is een voor de hand liggende keuze voor iedereen die streeft naar duurzaam bouwen en bewust wonen. Wie kiest voor de Wevolt zonnepanelen van Wienerberger, kiest niet alleen voor een duurzame, maar ook voor een esthetische oplossing. Want een Wevolt Energiedak combineert de voordelen van hernieuwbare energie met een strakke uitstraling.  

Bewust ontwerpen, bouwen en wonen

Een Wevolt Energiedak is een bewuste keuze voor zowel architecten, bouwondernemers, installateurs als opdrachtgevers, stelt Wienerberger. Of men nu op zoek is naar een esthetisch ontwerp, een duurzame oplossing, een eenvoudige installatie of een lager energieverbruik? Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten voldoen Wevolt zonnepanelen aan eenieders wens.

Slimme investering

Met het oog op de huidige energie-uitdagingen zijn duurzame energieoplossingen van cruciaal belang en worden ze steeds vaker verplicht, vervolgt Wienerberger. Om te voldoen aan de BEN-eisen (Bijna Energie Neutraal), is zonne-energie een verstandige en strategische keuze. Het gebruik van zonnepanelen minimaliseert niet alleen de impact op ons klimaat, het biedt ook voordelen op financieel vlak. Zonne-energie vermindert jouw energieverbruik, zodat je bespaart op je energiekosten en in aanmerking komt voor een gunstiger energielabel. 

Twee oplossingen

Wienerberger heeft grote ambities om te bouwen aan een duurzame toekomst. Ze blijven naar eigen zeggen voortdurend investeren in nieuwe ontwikkelingen en producten en zijn sterk overtuigd van de positieve bijdrage van zonne-energie aan een duurzame leefomgeving. Onder de naam Wevolt Energiedak biedt Wienerberger twee esthetische zonne-energieoplossingen.

1. Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig energiedak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement. Het systeem wordt aangevuld met verzaagbare paspanelen.

2. Een Wevolt Energiedak met Wevolt X-Tile zonnepanelen biedt een strakke uitstraling. Deze zonnepanelen worden naadloos gecombineerd met de keramische Actua 10 dakpannen in dezelfde kleur, waardoor een subtiel dakontwerp ontstaat waarin de Wevolt X-Tile zonnepanelen nauwelijks opvallen.

Bron: Wienerberger

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders