bouw&reno 2018 in Antwerpen

Meer dan 250 exposanten op 16de editie

Datum: 
04/01/2018

Volgens de organisatoren van bouw&reno (13-21 januari in Antwerpen) blijft bouwen/renoveren nog steeds de beste investering.

Wie knopen wil doorhakken en op zoek is naar professioneel advies, kan in dat verband terecht op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs in Antwerp Expo. De 16de editie van deze vakbeurs vindt dit jaar plaats van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari 2018. Je vindt er negen dagen lang een hoop tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Gratis professioneel advies krijg je onder meer bij Architecten-Bouwers, Bavaco Projects, Bouwunie, Eandis, Electro Helsen en Stad Antwerpen. Specialisten van de genoemde ondernemingen staan klaar om jou gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Opgelet evenwel: wie een gratis adviessessie wil bijwonen, moet zich hier inschrijven. De sessies zijn persoonlijk en duren circa 20 minuten.

Naast persoonlijke adviessessies zijn er ook algemene infosessies bij onder meer Bouwunie, Bouwinfo, Livios en De Backer Haarden. Ook deze zijn gratis en ook hiervoor kan je je vooraf inschrijven.

250 exposanten
Bouw&reno biedt een overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft: van bouwmaterialen en dakwerken, over keukens & badkamers, ramen & deuren, isolatie, tot verwarming, verlichting, veranda’s en nog veel meer. Maak kennis met de laatste trends en de nieuwste technieken uit de bouw- en renovatiesector en vind behalve producten en materialen ook meteen de vakman die ze komt plaatsen.

Bouw&reno praktisch
- Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
- van 13 tot en met 21 januari 2018
- weekend: 10 tot 18 uur (met gratis kinderopvang)
- weekdagen: 13 tot 18 uur
- nocturne (tot 22 uur): vrijdag 19 januari
- toegangsprijs: € 10 of slechts € 7 via de website
- gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar (vergezeld door een volwassene)

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders