Bouwbeurs (bis) komt naar je toe

Bezoekers kiezen steeds vaker voor regionale (ver)bouwbeurzen

Datum: 
16/09/2019

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober kan je in Flanders Expo terecht voor de grootste Vlaamse bouwbeurs: bis 2019.

Bis is het eerste bouw- en inspiratiesalon in rij van 5 regionale (ver)bouwbeurzen die Easyfairs organiseert. Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium: ‘We zetten bewust in op ‘proximity’ want bezoekers geven meer en meer voorkeur aan een beursbezoek dicht bij huis’.

Bezoekers kiezen volgens Easyfairs voor een regionale (ver)bouwbeurs waar ze meteen aannemers ontmoeten die hun project kunnen uitvoeren. Dubbele winst aldus de beursorganisator: geen verre beursverplaatsing en meteen de juiste contacten onder één dak. 

Easyfairs organiseert 5 regionale bouw- en renovatiebeurzen: bis, bouw- en inspiratiesalon voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (in Flanders Expo Gent), bouw&reno voor Antwerpen (in Antwerp Expo), Wonen voor Mechelen en Vlaams-Brabant (in de Nekkerhal Brussels North) en Batireno & Energie&Habitat en Bois&Habitat voor de Waalse provincies (in Namur Expo).

Praktisch
Bis vindt plaats in Flanders Expo in Gent, van 5 tot 13 oktober aanstaande. Openingsuren: van 13u tot 18u30 tijdens de week en van 10u tot 18.30u tijdens het weekend. Tijdens het weekend is overigens gratis kinderopvang voorzien. De traditionele nacht van bis is gepland op vrijdag 11 oktober; de beurs is dan open tot 23u.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders