Aftellen naar Belgian Roof Day

Het evenement voor de dakensector blaast op 29 november 10 kaarsjes uit

Datum: 
18/11/2019

Belgian Roof Day, de spreekwoordelijke hoogmis voor professionals uit de dakensector, vindt dit jaar plaats op 29 november.

Plaats van afspraak is ook deze keer Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. Doelgroep en doelstelling blijft ook ongewijzigd: aannemers, architecten en andere bouwprofessionals maken die dag in een informele sfeer kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van producten voorgesteld door zo'n 150 exposanten.

Tijdens de beurs vindt tevens de wedstrijd voor Beste Jonge Belgische Dakdekker plaats en dit in drie categorieën: plat dak, hellend dak en metalen dak. Ga eens kijken naar het talent van de toekomst.

Gratis evenement
Toegang tot het evenement is gratis en er is ook kosteloze catering voorzien. Net als vorig jaar sluit de expo ook dit jaar af met een concert zodat de toon voor de rest van het weekend meteen is gezet.

Inschrijven is evenwel noodzakelijk en dat doe je op de website van Belgian Roof Day. Enkele dagen voor de beurs ontvangt elke geregistreerde persoon via e-mail een persoonlijk e-ticket met barcode. Breng dit ticket geprint mee of laat de barcode scannen vanop je smartphone.

Praktische info:
Vrijdag 29 november van 9 uur tot 19 uur.
Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden.
De parking is betalend: 6 euro (cash of bancontact)

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Aftellen naar Belgian Roof Day | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.