Tejas Borja revolutioneert dakwereld

Spaanse pannenfabrikant verrast Vlaanderen met twee wereldprimeurs

Datum: 
11/05/2018

De Spaanse pannenfabrikant Tejas Borja is geland in Vlaanderen en verrast de daksector met twee wereldprimeurs van formaat.

De komst van Tejas Borja naar onze contreien staat garant voor een mooie aanvulling op het huidige aanbod keramische pannen. De Spaanse producent gaat dus niet rechtstreeks in concurrentie met de gevestigde waarden in ons land maar introduceert naast het bestaande marktaanbod een nieuw, lees: vernieuwend, productengamma.

Paradepaardje is de gepatenteerde Léon-pan, een keramische dakpan die eruit ziet als leisteen. Deze pan bestaat in een maximale afmeting van 457 x 510 mm en is daarmee de grootste keramische pan ter wereld. Ondanks de omvang zijn deze pannen met een gewicht van ca. 6 kg nog makkelijk te hanteren; dakwerkers kunnen bijgevolg met dit soort pannen sneller dan ooit een dak plaatsen.

De grootste nieuwigheid van Tejas Borja is echter de BorjaJET-pan. Dankzij een unieke inkjetprinttechniek is de fabrikant in staat om de keramische dakpannen eender welke look mee te geven. Tejas Borja drukt de diverse designs af op zowel diens vlakke pannen als op de Léon-pannen met textuur. De resultaten zijn verbluffend; daken in hout, marmer, natuursteen, natuurleien, ... behoren voortaan tot de mogelijkheden.

Ondanks hun unieke karakter, prijzen de BorjaJET pannen zichzelf niet uit de markt. Volgens Tejas Borja zijn de bedrukte pannen maar een fractie duurder dan de ongekleurde standaardpannen. Meer informatie over BorjaJET en Léon vind je op www.tejasborja.be.

 

Media

Trefwoorden: 
dakpannen
keramische pannen
gevelbekleding

Gerelateerde berichten

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je de gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Deze gevelstroken zijn makkelijk te plaatsen en vragen weinig onderhoud.

Partners / Adverteerders