FAKRO centraal in nieuwe showroom Albintra

Binnenkort ook virtueel te bezoeken

Datum: 
27/08/2018

Albintra, invoerder/verdeler van onder meer FAKRO en fabrikant van lichtstraten, opent een nieuwe showroom in Broechem.

“Twee derde van onze toonzaal is gewijd aan de (plat)dakvensters en zoldertrappen van FAKRO”, bevestigt Laurence De Bièvre, Retail Marketing & Communications Manager van Albintra. “Klanten, professionelen of particulieren kunnen zo een heel breed assortiment van deze producten zelf komen testen en zien. Daarnaast tonen we ook een overzicht van al de andere exclusiviteiten die we verdelen."

Concreet: o.a. de isolatiepanelen in XPS Styrodur, in PIR termPIR, de panelen op basis van houtwol van de merken Heradesign en Heraklith alsook de PVC-golfplaten van Ondex. Uiteraard staat er ook een model van de eigen lichtstraten die Albintra produceert in diens productieateliers in Emblem.

De nieuwe toonzaal is gelegen onderaan de nieuwe kantoren die in 2015 in Broechem (regio Antwerpen) in gebruik werden genomen. Iedereen is welkom op afspraak (mailen naar: showroom@albintra.be); dakdekkers die de toonzaal bezoeken vóór 15 december 2018 ontvangen een gratis Bluetooth speaker. Wie door omstandigheden niet tot bij Albintra geraakt, zal binnenkort een virtueel bezoek kunnen brengen via de website van Albintra.

Over Albintra: het bedrijf is sinds 1971 actief op de Belgische en Luxemburgse markt en profileert zich als belangrijke invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten voor handelaars in bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen, dakmaterialen en bouwkunststoffen. Naast de distributie en verkoop van bouwmaterialen aan bouwmaterialenhandelaren produceert Albintra lichtstraten voor zowel de particuliere als industriële markt. Wat Fakro betreft: het bedrijf werd opgericht in 1991 (Polen), telt ruim 3.300 werknemers en beschikt over 12 fabrieken.

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders