Week van de Digitale Aannemer

Van 5 tot 9 oktober vanuit je comfortabele stoel

Datum: 
22/09/2020

De voorbije maanden waren hard voor iedereen, maar de coronaperiode heeft ondernemers digitaal uitgedaagd, stelt Bouwunie. Dat geldt evenzeer in de bouw; klanten werden en worden digitaal benaderd en de bezoeken aan showrooms en op werven verliepen en verlopen ook (meer en meer) virtueel. Maar niet iedereen is mee en diegenen die dat wél zijn, willen meer. Om die reden organiseert Bouwunie met een rist partners de Week van de Digitale Aannemer. 

De Week van de Digitale Aannemer start met een inspirerende kickoff show, verschillende boeiende webinars, praktische tips, en zoveel meer. Voor alle duidelijkheid: alles verloopt digitaal, dus je doet dit vanachter je laptop of je streamt alles op je smart-tv. Er is ook mogelijkheid om met de diverse partners in contact te treden om verder in te gaan op de materie of verdere stappen te ondernemen. Nog steeds via je smartphone of computer.

Inschrijven voor dit unieke webinar is noodzakelijk en doe je hier. Je vindt hier ook het volledige programma en de lijst van alle partijen die hun schouders zetten onder dit initiatief.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Week van de Digitale Aannemer | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.