Voortaan ook kiepdakramen bij Skylux

Overname Nordag leidt prompt tot uitbreiding productaanbod

Datum: 
14/02/2020

Het Belgische Skylux, bekend om zijn lichtkoepels en lichtstraten voor platte daken, richt zijn pijlen nu ook op hellende daken.

Het ambitieuze Skylux kan versneld de markt toetreden dankzij de overname van het Limburgse Nordag. Naast de genoemde producten voor platte daken, voegt het bedrijf nu kwalitatieve, duurzame, veilige én snel te plaatsen kiepdakramen toe aan diens gamma. 

Nordag boekte succes met unieke dakramen voor hellende daken die vergeleken met klassieke dakramen tal van voordelen hebben. Uniek is de manueel te bedienen muggenhor die bestaat uit een anti-allergisch screendoek dat alle insecten tegenhoudt. Maar ook bladeren, vuil, stof én pollen komen niet verder dan het doek. De muggenhor is combineerbaar met een donkerder getint screendoek als zonnewering en is standaard inbegrepen in de prijs.

De voordelen van een kiepdakraam
Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert een kiepdakraam met kiepstanden zoals een gewoon raam in een rechte muur. Dankzij een revolutionaire scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door, tot de buitenkant naar binnen gekeerd staat, mooi verticaal: het zogenaamde dakkapeleffect. 

Dat maakt volgens Skylux dat kiepramen veiliger en duurzamer zijn dan de klassieke kantelramen. Ze zijn ook makkelijker te plaatsen, onverslijtbaar én onderhoudsvriendelijk. Ze lenen zich dan ook perfect voor duurzame en hoogkwalitatieve renovaties.

Media

Trefwoorden: 
dakraam
Skyux dakraam dakramen
daglicht

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders