Red Dot Design Award voor Tejas Borja

Borjajet 5XL bekroond voor revolutionair design

Datum: 
02/05/2019

Tejas Borja is buitengewoon trots dat de BorjaJET 5XL is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award.

“Voor ons is de Red Dot award één van de mooiste erkenningen. We zijn trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste ontwerpen. Het bevestigt het unieke en revolutionaire design van onze keramische pannen met inkjet printtechniek”, aldus Pablo Casanova, directeur Tejas Borja Valencia.

De Spaanse fabrikant laat via een persmededeling weten dat de 40-koppige jury bij haar beoordeling voornamelijk heeft gekeken naar de graad van innovatie, functionaliteit, kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Tejas Borja zegt zelf dat het als pionier gebruik maakt van avant-garde technologie en ultramoderne productie- en geautomatiseerde inspectieprocessen.

De inkjettechniek die Tejas Borja gebruikt, spruit voort uit de keramische markt van vloertegels, waar de techniek al tientallen jaren zijn kwaliteit, bestendigheid en duurzaamheid heeft bewezen. Na jarenlange en intensieve R&D is Tejas Borja erin geslaagd die techniek ook succesvol op keramische pannen toe te passen. En niet alleen op vlakke structuren maar ook op texturen die het realisme van de pannen extra benadrukken. Op de print zelf geeft de fabrikant 50 jaar garantie.

Meer weten: www.tejasborja.be/reddotaward

 

Media

Trefwoorden: 
dakbedekking
dakpannen
keramische pannen
gevelpannen
Red Dot Award
Tejas Borja
BorjaJET

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders