Nog strakkere gevels met Nesto

Architecturaal accent op iedere gevel dankzij onzichtbare bevestiging

Datum: 
10/11/2022

AluK tilt met Nesto het strakke gevelbeeld en architecturale totaalplaatje naar een nog hoger niveau.

Met de aluminium gevelbekleding Nesto creëert u voortaan een architecturaal accent op iedere gevel dankzij een onzichtbare bevestiging en strakke lijnen. De nieuwe gevelbekleding van AluK vult het bestaande gamma aan aluminium-oplossingen verder aan en vindt zijn weg naar zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.  

Eenvoudige fabricage en montage
De aluminium profielen zijn eenvoudig op maat van elk project te zagen en kunnen dankzij een makkelijk, maar doordacht kliksysteem op een efficiënte manier geïnstalleerd worden op elke gevel. Het duurzame karakter van aluminium zorgt voor een stevige gevelconstructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor geniet je levenslang van een ongeziene kwaliteit. De gevelbekleding is bovendien makkelijk te demonteren of vervangen waardoor de aluminium profielen op hun beurt opnieuw gerecycleerd kunnen worden en zo een minimale impact op het milieu hebben. 

Twee designvarianten
Nesto biedt geveloplossingen voor zowel residentiële woningen als commerciële, industriële of openbare gebouwen. Het aanbod bestaat uit twee designvarianten die onderling combineerbaar zijn; verticale blokprofielen met een diepte van respectievelijk 20 mm (type 1) en 35 mm (type 2). Daarnaast laten diverse hoekprofielen het toe om de gevelbekleding netjes af te werken op een hoek.

Bron: AluK

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders