Monolight wint de Archiproducts Design Award 2022

Monolight daklicht van Velux Commercial valt in de prijzen

Datum: 
01/12/2022

Het Monolight daklicht van Velux Commercial wint de Archiproducts Design Award 2022 in de categorie gebouwschil. Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt.

De jury van de Archiproducts Design Award 2022 keek naar innovatie, esthetiek, functionaliteit en kwaliteit. Het Monolight daklicht werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie gebouwschil.

Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt. Architecten hebben meer ontwerpvrijheid met een daklicht dat uitmuntend thermisch comfort biedt en geleverd kan worden als vaste of ventilerende module.

Vierkante en ronde daklichten

Thomas Bang Jensen, productmanager lichtkoepels en platdakramen: "We zijn er trots op dat we de Archiproducts Design Award hebben gewonnen met onze modulaire Monolights. Het elegante daklicht maakt deel uit van een veelzijdige serie vierkante en ronde daklichten. Deze kunnen los of als reeks worden gemonteerd worden, om daglicht diep binnen te laten dringen in allerlei ruimtes van zowel woonhuizen als utiliteitsgebouwen."

Monolight daklichten maken deel uit van een serie modulaire daklichten en kunnen los of in reeksen worden gemonteerd. De daklichten kunnen worden gecombineerd om lichtstraten te creëren, Lineralight. Ons prijswinnende daklicht wordt geleverd met een speciaal glazen opzetstuk, waardoor de kozijnen niet zichtbaar zijn aan de binnenkant en de daglichtinval gemaximaliseerd wordt. Dankzij het prefab opzetstuk en de geïntegreerde houten opstand kunnen de daklichten snel worden gemonteerd op zowel hellende als platte daken. Inbraakwerende en beloopbare varianten zijn ook verkrijgbaar.

Bron: Velux Commercial

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Monolight wint de Archiproducts Design Award 2022 | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.