IVP-ETICS wordt xthermo.be

Na 10 jaar een nieuwe naam

Datum: 
02/09/2020

IVP-ETICS, de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen, mocht onlangs tien kaarsjes uitblazen. Meteen de perfecte gelegenheid voor een grondige opfrisbeurt, dachten de leden. Bij dat nieuwe elan hoort ook een nieuwe naam, voluit xthermo.be - Façade Insulating System Association. Xthermo.be is eveneens het adres van de vernieuwde website.

Nuttige en merkneutrale info
Op de vernieuwde website is heel wat nuttige én merkneutrale informatie te vinden, bijzonder handig voor bijvoorbeeld een plaatser of architect die op één plaats het antwoord op zijn vragen vindt. Eén van de meest opvallende documenten op de nieuwe website is het uitgebreide technisch handboek. Dit is niet alleen een bijzonder handige informatiebron – gevuld met technische informatie en specifieke richtlijnen – maar ook een illustratie van de intense samenwerking tussen de verschillende leden. De website zal doorlopend met nieuws worden geüpdatet, stelt de federatie.

De leden van xthermo vertegenwoordigen samen het overgrote deel van de Belgische ETICS markt. Xthermo.be staat voor duurzame, hoogwaardige en technisch goedgekeurde isolatiesystemen. De leden –  AXO Industries, Cantillana, Caparol (DAW), Knauf, Mapei, Sto en Willco Products – stellen hun uitgebreide kennis ten dienste van het realiseren van de meest kwalitatieve, ecologische en energiezuinige gevels, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders