Glasbalustrade en zonnepaneel in één

Het beste uit twee werelden: maximale esthetiek met minutieuze techniek

Datum: 
17/12/2021

HELIARTEC en RAILINGCOMPANY lanceren de eerste volglazen balustrade met fotovoltaïsche cellen.

Het beste uit twee werelden
De S-FGR (Solar Full Glass Railing) zonnebalustrade is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen fabrikanten HELIARTEC en RAILINGCOMPANY. De sterk toegenomen vraag om zonne-energie via de gevel op te wekken heeft hen geïnspireerd om samen innovatieve, slimme én gebruiksvriendelijke BIPV glasbalustrades te ontwikkelen.

Profielen van RAILINGCOMPANY (100% Belgisch)
De S-FGR balustrades zijn voorzien van een montageprofiel met gepatenteerd uitlijningssyteem. Dit zorgt ervoor dat de balustrades extra snel en efficiënt geplaatst en uitgelijnd kunnen worden. Het systeem werd ontworpen om de junction boxen, kabels en connectoren makkelijk en onzichtbaar weg te werken. Het revolutionair profielsysteem onderscheidt zich op vlak van kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek.

Zonnepanelen van PIXASOLAR
De gedeelde visie om esthetiek en techniek slim met elkaar te verzoenen werd met PIXASOLAR doorgetrokken in het glas. De maatwerk glaspanelen zijn voorzien van monokristallijne zonnecellen met hoog rendement. De zonnecellen zijn optimaal verwerkt en geconnecteerd om in alle omstandigheden maximale opbrengst te realiseren. De cellen zijn aan voor- en achterzijde ingesloten in een complex van gelaagd, thermisch verzegeld veiligheidsglas. De glasbehandeling, de geoptimaliseerde celopmaak alsook de randdichting van de panelen werden internationaal gepatenteerd.

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders