Elfino dakpan belooft beste van twee werelden

De looks van lei en de prestaties van een keramische dakpan

Datum: 
12/10/2020

De Elfino tegelpan van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een keramische dakpan.

Karakteristiek voor de fijne tegelpan Elfino is haar dunne voetzijde, claimt Wienerberger. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat gewoon lijkt door te lopen. Keramische hulpstukken ondersteunen een strakke afwerking en detaillering en versterken de architectuur. 

Prettig werken voor dakdekkers
De Elfino is volgens de fabrikant vlot te plaatsen, zelfs op oude dakstructuren (renovatie). Dankzij de doorlopende ophangneus bovenaan moet de dakdekker niet alle keramische tegelpannen stuk voor stuk vastmaken. Dat verhoogt het gemak en de snelheid van plaatsing, uiteraard altijd met oog voor de geldende verankeringsnormen. De vorst is verkrijgbaar in twee openingshoeken, geschikt voor dakhellingen van 25° tot 50°. 

Ecologie voorop
De Elfino keramische tegelpan wordt lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke en recycleerbare natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft bijgevolg tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de pannen demonteerbaar en herbruikbaar. Het DUBOkeur-label onderlijnt dat deze kleipan een milieuvriendelijk product is.

Gerelateerde berichten

De Koramic Tradiva wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Letterlijk omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is.

Partners / Adverteerders