Drie internationale awards voor Renson

Renson voegt 2 Red Dot Awards en 1 IF Design Award aan palmares toe

Datum: 
12/04/2018

Renson voegt drie internationale awards toe aan diens prijzenkast: twee Red Dot Awards en een iF Design Award. 

Zowel de gloednieuwe Linarte design gevelbekleding als de Panovista Max doekzonwering voor hoekramen dragen voortaan het Red Dot Product Design label, jubelt Renson via een officieel persbericht. Daarnaast kaapte de gebruikersapp voor de nieuwe, slimme Healthbox 3.0 ventilatie-unit een felbegeerde iF Design Award weg.

Professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van de Red Dot Awards: “Succes in deze wedstrijd is het beste bewijs van een degelijk design en dito kwaliteit. Het bevestigt dat de ontwerpers de noden van hun klanten perfect begrepen hebben.” 

Paul Renson, CEO Renson: “We zijn bijzonder trots op deze award. Het toont inderdaad nogmaals aan dat we ons als pionier in onze branche kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die perfect inspelen op de behoeften van de markt.”

De Healthbox 3.0 applicatie (voor iOS en Android) voor eindgebruikers van de Renson Healthbox 3.0 (video) ventilatie-unit won de iF Design Award in de categorie ‘Design Excellence’. Ook hier toont Paul Renson zich uitermate tevreden: “Het bevestigt dat we ons als trendsetter in ventilatie kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die perfect inspelen op de behoeften van de markt. Mensen leven steeds gezonder, maar staan wel nog te weinig stil bij het belang van een goeie binnenluchtkwaliteit. Met de Healthbox 3.0 app maken we hen bewust hoe hun ventilatie-systeem bijdraagt tot de best mogelijke binnenluchtkwaliteit in huis om zo gezond en comfortabel mogelijk te kunnen wonen.”

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders