De rode kracht van Wienerberger

Editie 2018 van ‘De kracht van Rood’ is weer helemaal bij de tijd

Datum: 
24/05/2018

De gloednieuwe ‘bijbel’ van de bouwsector is zonet van de persen gerold en is qua regelgeving weer helemaal up-to-date.

In 2008 bracht Wienerberger voor het eerst dit complete naslagwerk uit over de troeven van de keramische binnenmuursteen. De kracht van Rood groeide naar eigen zeggen al snel uit tot een referentiedocument voor elke bouwprofessional.

Het naslagwerk bespreekt uitvoerig alle eigenschappen en criteria waaraan de keramische binnenmuursteen moet voldoen: thermisch en akoestisch isolerend vermogen, draagkracht, brandgedrag, maatvastheid… 

De kracht van Rood bevat daarnaast ook heel wat praktische tips, details en uitvoeringsadviezen. Zo kan de bouwprofessional stap voor stap kennismaken met de performante eigenschappen van een keramische binnenmuursteen.

Naast een beschrijving van de productie, omvat het naslagwerk heel wat informatie over de specifieke toepassingsmogelijkheden, de duurzame eigenschappen, de bouwtechnische specificaties en de kwaliteiten van de keramische binnenmuurstenen. De relevante regelgeving en normering komen eveneens aan bod. 

Professionals kunnen vanaf nu een gratis exemplaar ontvangen via www.wienerberger.be/krachtvanrood.

Gerelateerde berichten

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je de gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Deze gevelstroken zijn makkelijk te plaatsen en vragen weinig onderhoud.

Partners / Adverteerders