bis uitgesteld tot 2021

Geen bis dit jaar maar wél in 2021 onder een nieuwe naam

Datum: 
09/10/2020

Ondanks het veilige kader van het zogeheten beursprotocol, zal er dit jaar geen bis, bouw- en inspiratiesalon zijn. "Na uitgebreid overleg met onze exposanten, en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, werd beslist om bis 2020 te verplaatsen naar 2021”, zegt Kenzo Van Nieuwenhove, Head of Building Cluster.

Bis steunt bezoekers en exposanten
Bezoekers zullen dus nog even moeten wachten om de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen fysiek te beleven, stellen de organisatoren, maar ze helpen hen in de tussentijd graag verder met hun woonplannen. Zo kan men op de bis-blog terecht, boordevol tips en tricks.

Een nieuwe naam: bouw- en interieursalon
Bis, bouw- en inspiratiesalon ontvangt heel wat bezoekers met een totaalproject, dat begint bij de ruwbouw en meerdere technische fases omvat. Daarnaast stellen de organisatoren vast dat het segment van afwerking en interieur aan populariteit wint.

We spelen graag in op die marktevolutie door het interieursegment op bis verder uit te bouwen, uiteraard zonder het (ver)bouwluik te minimaliseren. Bis is en blijft de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, maar via een grotere interieurzone en interieuradvies, verbreden we onze focus. Het is dan ook met trots dat we de nieuwe naam 'bis, bouw- en interieursalon' aankondigen."

bis, bouw- en interieursalon 2021, gaat door van 2 t.e.m. 10 oktober 2021.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders