BIS 2017 probeert nieuw beursconcept uit

Themazones moeten bezoek efficiënter maken

Datum: 
29/09/2017

Van 7 tot en met 15 oktober staat in Flanders Expo de 29ste editie van de bouw- en inspiratiebeurs bis centraal.

De zeven hallen bestaan voortaan uit themazones en volgens de organisatoren levert dit voor de bezoekers een efficiëntere tijdsinvulling op. Anders gezegd: het wordt makkelijker dan ooit om een route uit te stippelen of simpelweg snel de juiste plek te vinden op de beursvloer.

Hal 1
Centraal in hal 1 vind je het bis-infopunt en kan je met al je prangende vragen terecht bij onder meer de Hypotheekwinkel, Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost- en West-Vlaanderen, Partners Verzekeringen, CIB Oost-Vlaanderen, Sax Sanitair, Reni, Eandis, Orde van Architecten, Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen en het Vlaams Energieagentschap. Daarnaast werden in deze hal nog de zones 'ruwbouw', 'schrijnwerk' en 'bouw & renovatie' ingericht.

Hal 2
Het exterieur wordt steeds meer het verlengde van je interieur. In deze hal kan je inspiratie opdoen om die extra ruimte optimaal in te richten. Ook tuinontwerpers zijn van de partij.

Hal 3 & 5
In hallen 3 en 5 vind je alles terug met betrekking tot sanitair (badkamers, waterbehandeling, etc.), energie & HVAC en elektrotechniek.

Hal 4
Wie op zoek is naar wat warmte (en een nieuwe vloer) in deze dagen, kan in hal 4 de nieuwste 'vloeren & haarden' ontdekken.

Hal 6 & 7
Twee hallen worden integraal ingevuld met 'keukens & interieur'. In het luik 'interieur' kan je ideeën opdoen voor raamdecoratie, schilder- en pleisterwerken, spanplafonds, verlichting en nog veel meer.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent
- Van zaterdag 7 t.e.m. zondag 15 oktober 2017
- Tijdens de week open van 13 tot 18.30 uur, tijdens het weekend van 10 tot 18.30 uur
- De nacht van bis vindt plaats op vrijdag 13 oktober: open tot 23 uur
- Toegangsprijs: 12 euro aan de kassa, 3 euro korting én gratis boekenpakket voor wie online koopt.

Meer informatie: www.bisbeurs.be

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders