Aertssen Group Onderneming van het Jaar

Datum: 
18/02/2022

Aertssen Group uit Stabroek werd gisteren bekroond met de titel ‘Onderneming van het Jaar®’ 2021. CEO Greg Aertssen ontving de prestigieuze award uit handen van Vlaams minister-president Jan Jambon, onder toeziend oog van een beperkt publiek. De 27e editie van de award, georganiseerd door EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, stond oorspronkelijk gepland in december, maar werd omwille van de coronamaatregelen verplaatst.

Een professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, verkoos Aertssen Group boven de andere finalisten Cegeka, Destiny en Heylen Group. Aertssen Group volgt hiermee Stow op, de laureaat van vorig jaar. De jury koos voor Aertssen als winnaar omwille van de indrukwekkende groei en financiële resultaten van het bedrijf, haar ondernemerschap en internationale ontwikkeling, innovatiecultuur en deugdelijk bestuur.

Michèle Sioen, voorzitster van de jury, licht de keuze voor Aertssen Group toe: “Aertssen Group voldoet simpelweg aan alle criteria waaraan een ‘Onderneming van het Jaar®’ moet voldoen. Niet alleen slaagt het bedrijf er al jaren in mooi te groeien, het weet ook een solide balancesheet voor te leggen en kan rekenen op een deugdelijk bestuur met externe bestuurders. Het zichzelf opnieuw uitvinden is in de huidige coronatijden voor veel bedrijven bijna een must geworden, maar voor Aertssen is het haast een handelsmerk: steeds weer slaagt dit familiebedrijf erin om tegenslagen om te zetten in nieuwe opportuniteiten.”

Bron: EY

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Aertssen Group Onderneming van het Jaar | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.