Tesla zonnedak eindelijk in productie

Maar wanneer volgen de eerste leveringen?

Datum: 
26/01/2018

Met de intussen voor Tesla typische vertraging, zou de productie van diens zonnedakpannen dan toch begonnen zijn aldus Reuters.

De dakpannen met ingebouwde zonnepanelen zijn te koop sinds mei van vorig jaar (ook in ons land) en konden besteld worden mits een voorschot van 930 euro. Wie besteld heeft, heeft nu zicht op levering al heeft de fabrikant nog niks gelost over leveringstermijnen. Volgens Tesla is er een wachtrij en zal die worden afgewerkt in volgorde van bestelling. Dat betekent per definitie dat België achteraan staat vermits de panelen bij ons pas later konden besteld worden dan in de VS.

Ter memorie: de Tesla zonnedakpannen worden volledig geïntegreerd in de dakstructuur waardoor ze dus amper zichtbaar zijn. Het dak kan geleverd worden met een Tesla-thuisbatterij zodat de opgewekte stroom kan opgeslagen worden. Wordt vervolgd.

Gerelateerde berichten

De Koramic Tradiva wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Letterlijk omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is.

Partners / Adverteerders

Tesla zonnedak eindelijk in productie | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.