Architectuur en licht primeren op ARCHITECT@WORK

Eerstvolgende editie vindt plaats in Rotterdam Ahoy

Datum: 
22/08/2018

Om de twee jaar vindt het concept ARCHITECT @ WORK plaats in Nederland; het is nu aftellen naar de zevende editie in Rotterdam.

Komende editie staat in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld wordt op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte. Naast het thema mag je verder ook naar goede gewoonte flink wat randmanifestaties verwachten.

Op woensdag 12 september om 14u30 start de Architect met een uiteenzetting over het ontwerpen met licht. Om 16u zal Els Zijlstra van MaterialDistrict vertellen over ‘Lovely Light’. Het seminar ‘Landscape of the Future’ door kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde vindt plaats op donderdag 13 september.

Verder is er de materialententoonstelling ‘Lovely Light’ van MaterialDistrict en zijn ook de Nederlandse fotografen van DAPh naar goede gewoonte weer van de partij.

ARCHITECT @ WORK vindt plaats op 12 en 13 september in Rotterdam Ahoy. Meer informatie is te vinden op www.architectatwork.nl.

Het concept komt volgend jaar ook naar België, onder meer in Kortrijk en Luik. Meer informatie vind je op www.architectatwork.be.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders